logoCsaládi vállalkozásként a ’80-as évek óta foglalkozunk tüzelő- és építőanyag- kereskedelemmel. Telephelyeink a Csepel-szigeten és környékén találhatóak, melyek többsége klasszikus TÜZÉP telep. Ezeken kívül egy fatelepet üzemeltetünk, ahol az értékesítésen felül szolgáltatásokat is nyújtunk: egyedi megrendelések alapján az általunk forgalmazott fenyőfűrészárut méretre vágjuk és meggyaluljuk. De vállalunk rönk felszeletelést és bérgyalulást is.

    Értékesítést „Cash & Carry” rendszerben végezzük: csak készpénzzel illetve előre átutalással lehetséges telephelyeinken fizetni, majd ezután szállíthatók el a termékek. Ehhez saját fuvareszközzel nem rendelkezünk, azonban valamennyi telephelyünkön tudunk ajánlani helyi fuvarost, akitől meg lehet rendelni a házhoz szállítást, amennyiben ez szükséges.

    A raklapos kiszerelésű áruk elszállíthatók egyben, átrakodás nélkül. Ekkor betétdíjas raklapok esetén kauciót kérünk, azonban ezt a paletták visszaszállítása után teljes összegben visszafizetjük, azaz nem számítunk fel raklaphasználati díjat.